Oude atlassen

Iedereen weet dat men in zeer oude tijden bang was dat men van de aarde zou varen als men voorbij bepaalde grenzen zou gaan omdat men dacht dat de aarde plat was. Maar al in de Oudheid realiseerde men zich dat de aarde rond was. Na de Middeleeuwen ontwikkelden de ontdekkingsvaart en de cartografie zich razend snel. Dit kreeg zijn beslag in de productie van een toenemend aantal fraaie atlassen . * Deze *oude atlassen bieden een uniek en prachtig beeld van de wereld, de continenten en de landen van weleer.

Kaarten en atlassen

Dat Narrenschip is als antiquariaat gespecialiseerd in oude kaarten, wereldkaarten en atlassen . Wij hebben een omvangrijke collectie aan verschillende items daterend van de 16de eeuw tot de 19de eeuw die u een uniek beeld verschaffen op de wereld van toen. Onze oude atlassen zijn goed bewaard gebleven en verkeren daarom in een uitstekende staat.

Contact

Bij Dat Narrenschip kunt u prachtige oude atlassen en oude topografische boeken aanschaffen, die nog in een goede staat verkeren. Informeer naar de collectie van Dat Narrenschip door te bellen met 0118 - 674141 of een e-mail te sturen naar mail@datnarrenschip.nl .

Informatiepagina's