Prentenwinkel in Amsterdam met oude prenten van Amsterdam

Antiquariaat Dat Narrenschip bestaat sinds 2000 en is een gevestigde prentenwinkel in Amsterdam en met oude prenten van Amsterdam. Ons prentenwinkeltje is gevestigd in een andere zaak ‘Rederij der Nederlanden’. Op een prachtige locatie aan het Singel in Amsterdam. Onze prentenwinkel in Amsterdam is alleen op zaterdag van 10.30 uur tot 16.00 uur geopend of op afspraak. De winkel in Middelburg is van donderdag tot en met zaterdag geopend of op afspraak.

De grootste collectie oude prenten van Amsterdam

Als bekende prentenwinkel in Amsterdam mogen wij met trots zeggen dat wij één van de grootste en meest unieke collecties oude prenten van Amsterdam, stadsgezichten, plattegronden en topografische boeken in ons assortiment hebben. Wij garanderen de authenticiteit van alles wat wij aanbieden. Alle items zijn originele gravures, etsen, litho's en boeken, vervaardigd in of omtrent het opgegeven jaar. Wij bieden geen reproducties aan. Ons lidmaatschap van bovengenoemde partijen bevestigt dat en bovendien waarborgen wij deze garantie ook door op verzoek röntgenfoto’s te verstrekken bij kostbare objecten.

Veel meer dan oude prenten van Amsterdam alleen

Als prentenwinkel in Amsterdam hebben wij uiteraard oude prenten van Amsterdam in onze collectie. Maar naast Amsterdam mogen kaarten, prenten en boeken van de wereld, van andere steden en stads- en dorpsgezichten ook niet ontbreken. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden of heeft u een mooi item in onze catalogus gezien? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of plaats uw bestelling telefonisch of per e-mail. Wij staan u graag te woord.

Informatiepagina's