Oude landkaarten winkel in Amsterdam

Authentieke wereldkaarten en oude landkaarten van Noord Holland

Bent u op zoek naar mooie oude wereldkaarten of oude landkaarten van Noord Holland? Kom dan eens langs in onze oude landkaarten winkel in Amsterdam. Antiquariaat Dat Narrenschip heeft zich gespecialiseerd in de aan- en verkoop van authentieke kaarten en prenten. Wees zeker van de authenticiteit! Wij verkopen alleen items die origineel zijn en vervaardigd werden in of omtrent het opgegeven jaar. Hebben wij niet in onze collectie wat u zoekt? Dan gaan wij voor u op zoek! Kijk meteen in onze catalogus of contacteer ons om een zoekopdracht te plaatsen.

Originele oude landkaarten Noord Holland te koop in winkel Amsterdam

Antiquariaat Dat Narrenschip is een wereldkaarten winkel met een uitgebreide collectie kaarten en prenten van jaren geleden. Wilt u een schitterende oude landkaart voor in uw woonkamer of voor op kantoor? Of bent u op zoek naar mooie authentieke wereldkaarten?

Als lid van de Nederlandsche Vereeniging van Antiquaren en van de International League of Antiquarian Booksellers kunt u er zeker van zijn dat wij alleen authentieke objecten in onze collectie hebben. Zo bent u zeker van wat u koopt. Op aanvraag kunnen wij ook röntgenfoto’s van de kostbare objecten leveren. Op die manier is de datering van sommige items nauwkeuriger te bepalen.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

  • antieke prenten
  • authentieke landkaarten
  • oude stadsplattegronden
  • topografische boeken

Neem vandaag nog contact op

Kijk gauw in onze online collectie en vindt u niet meteen wat u zoekt, laat het ons dan weten! Wij gaan graag voor u op onderzoek uit! Ook wanneer u vragen heeft, kunt u bij ons terecht. Via mail of telefonisch zijn wij gemakkelijk te bereiken. Contacteer ons per e-mail op mail@datnarrenschip.nl of telefonisch op 0118 674 141 of 06 2814 6967.

Informatiepagina's