Bestellen & Omlijsten

Naast online kopen kunt u zowel telefonisch als per email bestellen. U kunt de artikelen ook eerst bekijken in onze winkels in Amsterdam of Middelburg. Wanneer u een artikel van de site in een winkel wilt bekijken, neem dan s.v.p. eerst contact op zodat we het artikel naar de juiste winkel brengen.

Inlijsten

Inlijsten kunnen wij voor u laten verzorgen in samenwerking met onze vaste lijstenmaker. Neem voor meer informatie contact met ons op via e-mail of telefoon. U kunt uiteraard ook de kaart bij ons bestellen en het inlijsten verzorgen via uw lokale lijstenmaker.

Zoekopdrachten

Bent u op zoek naar een stuk dat we niet op voorraad hebben? Dan is het mogelijk om ons een zoekopdracht te geven. Neem hiervoor contact op per e-mail of telefoon.

Telefoon
+ 31 (0) 118 674 141
+ 31 (0) 6 281 469 67

Verzenden

Mocht u willen bestellen via een ander kanaal dan onze webwinkel, neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon. Indien gewenst wordt uw bestelling u toegestuurd. Verzendkosten worden in rekening gebracht. De verzending vindt plaats na ontvangst van de betaling, tenzij anders is overeengekomen.

U kunt betalen door overmaking naar

IBAN: NL75 RABO 0321 3208 08

t.n.v. "Dat Narrenschip" te Middelburg.

Authenticiteit

Wij garanderen de authenticiteit van alle items die wij aanbieden. Alle items zijn originele gravures, etsen, litho's en boeken, vervaardigd in of omtrent het opgegeven jaar. Wij bieden geen reproducties aan. Ons lidmaatschap van de Nederlandsche Vereeniging van Antiquaren en van de International League of Antiquarian Booksellers bekrachtigt de hiervoor genoemde garantie. Onderaan elke pagina van onze website ziet u de logo's van deze verenigingen. Door een logo aan te klikken komt u op de betreffende website.

Bovendien waarborgen wij deze garantie door op verzoek röntgenfoto's te verstrekken bij kostbare objecten, waarmee de papierstructuur en eventueel aanwezig(e) watermerk(en) in beeld worden gebracht. Met behulp hiervan is tevens de datering van sommige items nauwkeuriger te bepalen.