Oude kaarten, plattegronden en aanzichten van Afrika

Oude, antieke kaarten Afrika

Bent u op zoek naar oude kaarten van Afrika? Dan bent u bij Dat Narrenschip aan het juiste adres. Wij hebben een mooie collectie oude kaarten van Afrika op onze webshop, die u eenvoudig en voor een scherpe prijs kunt bestellen. Snelle verzending en stevige verpakking zijn gegarandeerd, zodat uw order snel en in perfecte staat wordt afgeleverd. Ruim 850 tevreden klanten gingen u voor op onze webshop.

In onze collectie

vindt u oude kaarten van Afrika van kaartmakers en uitgevers uit de 16de en 17de eeuw, zoals Ollefert Dapper, Joan Blaeu, Gerard Mercator, Abraham Ortelius. Wij hebben zelfs kaarten gebaseerd op de geograaf uit de oudheid: Claudius Ptolemaeus. Maar, natuurlijk hebben we ook oude kaarten van Afrika uit een latere periode (18de eeuw), door uitgevers en kaartmakers als Isaak Tirion, Jacques Nicolas Bellin en Nicolas Sanson.

Antieke plattegronden en aanzichten Afrika

Naast oude kaarten van Afrika, hebben wij ook een aantal fraaie antieke plattegronden en aanzichten van bekende plaatsen als Tunis, Kaapstad, Caïro en nog veel meer. Antieke plattegronden en aanzichten van Afrika geven een gedetailleerd beeld van Afrikaanse steden en plaatsen hoe deze eruitzagen in vroeger tijden. Het was voor de mens van weleer via deze werken mogelijk om zich een beeld te vormen van verre landen en culturen. Vandaag de dag zijn deze antieke plattegronden en aanzichten van Afrika nog steeds erg populair onder verzamelaars, en ieder die iets bijzonders zoekt voor zijn of haar interieur.

Bekijk onze collectie antieke plattegronden en aanzichten van Afrika hier. Neem voor meer informatie of een bezichtigingsafspraak contact met ons op via mail@datnarrenschip.nl of bel naar 06 2814 6967

 

document.addEventListener('contextmenu', function(e) { e.preventDefault(); alert('Right-click is disabled on this site.'); });