Antiquariaat 'Dat Narrenschip'

Als antiquariaat 'Dat Narrenschip' zijn we gespecialiseerd in de aan- en verkoop van oude landkaarten, prenten, stads- en dorpsgezichten, stadsplattegronden en topografische atlassen. Wij beschikken over een unieke, uitgebreide en bijzondere collectie. Een echte aanrader als origineel cadeau voor een bedrijf of een afstudeerder, een waardevolle aanvulling op uw eigen interieur en collectie of als een blijvende herinnering aan uw geboorteland, stad of dorp.

Authenticiteit gegarandeerd

Of u nu op zoek bent naar een oude plattegrond, een antieke wereldkaart of een bijzondere prent: wij garanderen de authenticiteit van alle items die we aanbieden. Alle items zijn originele gravures, etsen, litho's en boeken, vervaardigd in of omtrent het opgegeven jaar. Wij bieden geen reproducties aan. Ons lidmaatschap van de Nederlandsche Vereeniging van Antiquaren en van de International League of Antiquarian Booksellers bekrachtigt de hiervoor genoemde garantie. 

Informatiepagina's

document.addEventListener('contextmenu', function(e) { e.preventDefault(); alert('Right-click is disabled on this site.'); });