Historische landkaarten Nederland

De perceptie van de mensheid op de wereld is door de afgelopen eeuwen heen enorm veranderd. Waar men in zeer oude tijden dacht dat de aarde plat was en bang was er af te varen, ontdekte men reeds in de oudheid dat ze rond was. Ontdekkingsreizigers gingen de wereld rond en cartografen verwerkten de ontdekkingen. Deze cartografen bekwaamden zich ook in de vervaardiging van talrijke historische landkaarten, onder andere van Nederland. Al deze kaarten verschaffen een uniek beeld van de Nederlanden uit voorbije eeuwen.

Unieke kaarten

Veel van deze historische landkaarten zijn verloren gaan, maar bij Dat Narrenschip hebben wij een grote en unieke collectie aan kaarten van Nederland. Allen in goede staat zoals dat verwacht mag worden van een lid van de Nederlandsche Vereeniging van Antiquaren en de International League of Antiquarian Booksellers.

Contact

U bent bij Dat Narrenschip aan het juiste adres voor de aanschaf van mooie historische landkaarten van Nederland. U kunt onze catalogus doorkijken op de webshop, maar bent ook vrij contact met ons op te nemen mocht u meer informatie willen. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar mail@datnarrenschip.nl. Telefonisch kunt u ons bereiken op 06 2814 6967.

Informatiepagina's

document.addEventListener('contextmenu', function(e) { e.preventDefault(); alert('Right-click is disabled on this site.'); });