Oude topografische kaarten Nederland

Het is fascinerend om te constateren dat naarmate de tijd verstrijkt onder invloed van wetenschap, ontdekkingen en technologie onze perceptie op de wereld is veranderd. Op basis van ontdekkingsreizen en het werk van landmeters zijn er talrijke oude topografische kaarten vervaardigd. Dat Narrenschip heeft een omvangrijk assortiment van deze kaarten . Daterend vanaf de 16de eeuw, zijn deze kaarten allen goed bewaard gebleven.

Authentiek en uniek

Deze oude topografische kaarten van Nederland zijn nog prachtig van kwaliteit en dat is voor ons als professioneel antiquariaat belangrijk. Ons lidmaatschap bij de Nederlandsche Vereeniging van Antiquaren en de International League of Antiquarian Booksellers onderstreept de kwaliteit en authenticiteit van de kaarten die wij leveren.

Contact

Dat Narrenschip bezit de mooiste, oude topografische kaarten van Nederland . In onze catalogus vindt u onze collectie. Mocht u hier vragen over hebben, bent u altijd vrij om contact met ons op te nemen door te bellen met 0118 - 674141 of een e-mail te sturen naar mail@datnarrenschip.nl .

Informatiepagina's