Authentieke oude prenten van Rotterdam en Leiden

Gegarandeerde authenticiteit

Wanneer u op zoek bent naar oude prenten van oud-Hollandse steden zoals Rotterdam en Leiden, vindt u deze bij Dat Narrenschip. Als antiquariaat hebben wij ons gespecialiseerd in de aan- en verkoop van authentieke prenten, landkaarten, stadsplattegronden en topografische boeken. Wij garanderen de authenticiteit van alle items in ons assortiment. Wanneer u geïnteresseerd bent nodigen wij u uit om onze catalogus te bekijken.

Bekijk ons aanbod oude prenten van Leiden of Rotterdam

Alle oude prenten van Rotterdam en Leiden in onze catalogus zijn originele prenten, vervaardigd in of omtrent het opgegeven jaar. Wij verkopen geen reproducties. Ons lidmaatschap bij de Nederlandsche Vereeniging van Aniquaren en van de International League of Antiquarian Booksellers bekrachtigt de garantie dat wij enkel authentieke producten leveren. Op verzoek leveren wij röntgenfoto’s bij kostbare objecten, waarmee de datering van sommige items nauwkeuriger is te bepalen.

Neem gerust contact met ons op

Wanneer u één of meer oude prenten van Rotterdam en Leiden wilt bestellen kunt u dat doen via onze webshop, of u kunt ons zowel per e-mail op mail@datnarrenschip.nl of telefonisch op 06 2814 6967 bereiken. Wij kunnen uw bestelling indien gewenst naar u opsturen. Wij hebben een winkel in Middelburg en een afhaalpunt in 's-Hertogenbosch.

Informatiepagina's

document.addEventListener('contextmenu', function(e) { e.preventDefault(); alert('Right-click is disabled on this site.'); });