Authentieke oude prenten van Rotterdam en Leiden

Gegarandeerde authenticiteit

Wanneer u op zoek bent naar prachtige oude prenten van oud-Hollandse steden zoals Rotterdam en Leiden, vindt u deze bij Dat Narrenschip. Als antiquariaat hebben wij ons gespecialiseerd in de aan- en verkoop van authentieke prenten, landkaarten, stadsplattegronden en topografische boeken. Wij garanderen de authenticiteit van alle items in ons assortiment. Wanneer u geïnteresseerd bent nodigen wij u uit om onze Catalogus te bekijken.

Bekijk ons aanbod oude prenten van Leiden of Rotterdam

Alle oude prenten van Rotterdam en Leiden in onze catalogus zijn originele prenten, vervaardigd in of omtrent het opgegeven jaar. Wij verkopen geen reproducties. Ons lidmaatschap bij de Nederlandsche Vereeniging van Aniquaren en van de International League of Antiquarian Booksellers bekrachtigt de garantie dat wij enkel authentieke producten leveren. Op verzoek leveren wij röntgenfoto’s bij kostbare objecten, waarmee de datering van sommige items nauwkeuriger is te bepalen.

Neem gerust contact met ons op

U bent altijd welkom onze Catalogus op de website te bekijken. Wanneer u een bestelling wilt plaatsen kunt u ons zowel per e-mail op mail@datnarrenschip.nl of telefonisch op 0118 674 141 of 06 2814 6967 bereiken. Wij kunnen uw bestelling indien gewenst naar u opsturen. Onze verkooppunten vindt u in Middelburg en Amsterdam.

Informatiepagina's