Oude landkaarten van Den Haag of elders in Zuid Holland

Dat Narrenschip; antiquariaat met authentieke kaarten

Koop mooie, oude landkaarten van Den Haag of elders in Zuid Holland bij Dat Narrenschap. Dit antiquariaat is lid van de Nederlandsche Vereeniging van Antiquaren en van de International League of Antiquarian Booksellers waardoor u ervan verzekerd bent dat de landkaart een origineel is. Wij verkopen alleen authentieke producten die vervaardigd werden in of omtrent het opgegeven jaar. Bij ons vindt u landkaarten van Den Haag, maar ook van andere plaatsen in Zuid Holland. Daarnaast beschikken wij ook over antieke prenten, stadsplattegronden en topografische boeken. Hebben wij wat u zoekt niet in onze collectie? Dan gaan wij daar graag naar op zoek voor u. Bekijk onze catalogus online of neem contact met ons op voor meer informatie of een zoekopdracht.

Koop originele, oude landkaarten van Den Haag, Zuid Holland bij Dat Narrenschip

Als antiquariaat zijn wij gespecialiseerd in de aan en verkoop van oude landkaarten uit Nederland. Wilt u graag een oude landkaart van Den Haag, volledig Zuid Holland of een andere locatie in Nederland? Raadpleeg dan onze catalogus. Ook wanneer u graag een mooie wereldkaart wilt aanschaffen of antieke prenten bent u bij ons aan het goede adres. Wij verzekeren u ervan dat al onze producten originelen zijn en wanneer u dit wenst kunnen wij ook nog röntgenfoto’s aanleveren bij kostbare objecten. Op die manier is de datering van sommige items nauwkeuriger te bepalen.

Wat kunt u bij ons kopen?

  • antieke prenten
  • antieke landkaarten
  • antieke stadsplattegronden
  • topografische boeken

Contact

Zoekt u een specifieke oude landkaart en vindt u die niet meteen terug in de catalogus? Kom dan langs in onze winkel in Middelburg of Amsterdam. Ook kunt u ons natuurlijk telefonisch of via mail contacteren met al uw vragen of om een zoekopdracht te plaatsen! Mail naar mail@datnarrenschip.nl of bel op 0118 674 141 of 06 2814 6967 bereiken. Indien gewenst sturen wij uw bestelling naar u op.

Informatiepagina's