Oude plattegronden en aanzichten van Den Haag of elders in Zuid-Holland

Dat Narrenschip; antiquariaat met authentieke plattegronden en aanzichten

Koop mooie, oude plattegronden en aanzichten van Den Haag of elders in Zuid-Holland bij Dat Narrenschip. Ons antiquariaat is lid van de Nederlandsche Vereeniging van Antiquaren en van de International League of Antiquarian Booksellers waardoor u ervan verzekerd bent dat de plattegrond een origineel is. Wij verkopen alleen authentieke producten die vervaardigd werden in of omtrent het opgegeven jaar. Bij ons vindt u plattegronden en aanzichten van Den Haag, maar ook van andere plaatsen in Zuid-Holland. Daarnaast beschikken wij over antieke prenten, landkaarten en topografische boeken. Bekijk hier onze catalogus of neem contact met ons op voor meer informatie.

Koop originele, oude plattegronden van Den Haag, Zuid-Holland bij Dat Narrenschip

Als antiquariaat zijn wij gespecialiseerd in de aan en verkoop van oude plattegronden en kaarten uit Nederland. Wilt u graag een oude plattegrond of kaart van Den Haag, volledig Zuid-Holland of een andere locatie in Nederland? Raadpleeg dan onze catalogus. Ook wanneer u graag een mooie antieke wereldkaart of landkaarten van andere gebieden wilt aanschaffen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzekeren u ervan dat al onze producten origineel zijn en wanneer u dit wenst kunnen wij ook nog röntgenfoto’s aanleveren bij kostbare objecten. Op die manier is de datering van sommige items nauwkeuriger te bepalen.

Wat kunt u bij ons kopen?

  • antieke prenten
  • antieke landkaarten
  • antieke stadsplattegronden
  • topografische boeken

Contact

Zoekt u een specifieke oude landkaart en vindt u die niet meteen terug in de catalogus? Kom dan langs in onze winkel in Middelburg. Ook kunt u ons natuurlijk telefonisch of via mail contacteren met al uw vragen of om een zoekopdracht te plaatsen. Mail naar mail@datnarrenschip.nl of bel naar 06 2814 6967 bereiken.

Informatiepagina's

document.addEventListener('contextmenu', function(e) { e.preventDefault(); alert('Right-click is disabled on this site.'); });