Stadsgezicht Amsterdam – oude kaarten

  • Oude kaarten waren een middel om de wereld of een stad te ontsluiten
  • Prachtige, gedetailleerde kaarten en stadsgezichten van de 16e tot de 19e eeuw
  • Een unieke en uitgebreide collectie
  • Leuk voor de verzamelaar en als geschenk voor een bedrijf of als afstudeercadeau
  • Al onze stadsgezichten en oude kaarten van Amsterdam zijn authentiek

Er zijn maar weinig Nederlandse steden die een zo rijke en uitgebreide historie hebben als onze hoofdstad Amsterdam. Door de eeuwen heen heeft Amsterdam verschillende gezichten gehad. Van handelshoofdstad in de 17e eeuw tot smeltkroes van culturen. Een stadsgezicht van Amsterdam of oude kaarten laten de schoonheid van onze hoofdstad door de jaren heen zien. Wist u dat van Amsterdam de meeste oude kaarten ooit gemaakt zijn? Elk bijgebouwd stuk moest weer in kaart gebracht worden, inzichtelijk gemaakt worden voor iedereen.

Authentiek stadsgezicht Amsterdam – oude kaarten

Alle oude kaarten en stadsgezichten van Amsterdam die we bij Dat Narrenschip aankopen en verkopen zijn authentiek. Het zijn allemaal originele gravures, etsen, litho’s en boeken, vervaardigd in of omtrent het opgegeven jaar. 

Dus bent u op zoek naar een authentiek stadsgezicht van Amsterdam of naar oude kaarten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel

Wanneer u bij Dat Narrenschip een stadsgezicht van Amsterdam of oude kaarten aanschaft, bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit. Alle oude kaarten en prenten zijn zeer goed bewaard gebleven. Wij laten ze inlijsten op een professionele manier, of bergen ze (zuurvrij) op. Omdat we hieraan veel aandacht schenken is het resultaat een mooi bewaard gebleven collectie.

Meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Informatiepagina's

document.addEventListener('contextmenu', function(e) { e.preventDefault(); alert('Right-click is disabled on this site.'); });