Wilt u antieke prenten kopen van Utrecht, Leiden of Den Haag?

Authentieke oude prenten van Nederland

Mooie antieke prenten met gegarandeerde authenticiteit kunt u kopen bij Dat Narrenschip in Middelburg. Natuurlijk kunt u de gewenste kaart ook bestellen op onze webshop. Wij beschikken over antieke prenten van Utrecht, Den Haag, Leiden en andere Nederlandse plaatsen waarvan wij de authenticiteit altijd kunnen garanderen. Bent u op zoek naar antieke prenten, landkaarten, stadsplattegronden of topografische boeken? Als antiquariaat hebben wij ons gespecialiseerd in de aan en verkoop maar u kunt ons ook een zoekopdracht geven. U kunt onze catalogus online bekijken of contacteer ons voor meer informatie of een zoekopdracht.

Originele antieke prenten kopen van Den Haag, Utrecht of Leiden?

In onze catalogus staan alleen maar prenten die origineel zijn en vervaardigd werden in of omtrent het opgegeven jaar. De antieke prenten tonen Utrecht, Den Haag of Leiden in hun gloriejaren. U kunt bij ons terecht voor plattegronden en stadsgezichten. Reken erop dat u bij ons alleen een origineel kunt kopen, nooit reproducties! Dat Narrenschip is lid van de Nederlandsche Vereeniging van Antiquaren en van de International League of Antiquarian Booksellers waardoor u zeker kunt zijn van onze authentieke producten. Daarnaast kunnen wij op verzoek ook röntgenfoto’s leveren bij kostbare objecten. Daarmee is de datering van sommige items nauwkeuriger te bepalen.

  • antieke prenten
  • antieke landkaarten
  • antieke stadsplattegronden
  • topografische boeken

Contacteer ons voor meer informatie

Bent u op zoek naar een specifieke antieke prent en kunt u die niet meteen terugvinden in onze catalogus op de website? Kom dan langs in onze winkel in Middelburg of neem telefonisch contact met ons op. Natuurlijk kunt u ons ook contacteren voor meer informatie via mail@datnarrenschip.nl of 06 28146967.

Informatiepagina's

document.addEventListener('contextmenu', function(e) { e.preventDefault(); alert('Right-click is disabled on this site.'); });