Wilt u een antieke wereldkaart kopen of oude landkaart van Utrecht?

Antiquariaat Dat Narrenschip

Antiquariaat Dat Narrenschip heeft een uitgebreide collectie antieke wereldkaarten en oude landkaarten. Wilt u een bijzondere prent kopen van Utrecht? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht! Van al onze producten kunnen wij u de authenticiteit garanderen. Wij hebben alleen items die origineel zijn en vervaardigd werden in of omtrent het opgegeven jaar. Wij zijn een antiquariaat met winkels in Middelburg en Amsterdam en zijn gespecialiseerd in aan- en verkoop. Hebben wij wat u zoekt niet in onze collectie? Dan gaan wij graag voor u op zoek! Bekijk onze catalogus online of neem contact met ons op voor meer informatie of om een zoekopdracht te plaatsen.

Authentieke antieke wereldkaart of oude landkaart kopen online

Ons antiquariaat heeft winkels in Middelburg en Amsterdam. Vanuit Utrecht kunt u op bezoek komen, maar u kunt onze collectie ook online bekijken. Een mooie oude landkaart van Utrecht is een prachtige aanwinst voor in uw woonkamer of kantoor. Bij ons bent u zeker van de authenticiteit en deze garantie wordt u gewaarborgd doordat wij lid zijn van de Nederlandsche Vereeniging van Antiquaren en van de International League of Antiquarian Booksellers.

  • antieke prenten
  • antieke landkaarten
  • antieke stadsplattegronden
  • topografische boeken

Wilt u meer nauwkeurige informatie over de datering? Dan kunnen wij op verzoek ook röntgenfoto’s van de kostbare objecten leveren. Op die manier is de datering van sommige items nauwkeuriger te bepalen.

Contact

Voor meer informatie bent u welkom in een van onze winkels. Ook via mail of telefonisch geven wij graag antwoord op uw vragen. Contacteer ons per e-mail op mail@datnarrenschip.nl of telefonisch op 0118 674 141 of 06 2814 6967.

Informatiepagina's