Bent u op zoek naar een oude prent, plattegrond of kaart van Utrecht?

Antiquariaat Dat Narrenschip

Antiquariaat Dat Narrenschip heeft een uitgebreide collectie oude landkaarten, prenten, plattegronden en aanzichten van grote steden als Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Van al onze producten kunnen wij u de authenticiteit garanderen. Wij hebben alleen items die origineel zijn en vervaardigd werden in of omtrent het opgegeven jaar. 

Neem een kijkje

Ons antiquariaat heeft een fysieke winkel in Middelburg en een bekijk/afhaalpunt in 's-Hertogenbosch. U kunt een bezichtigingsafspraak plannen en vanuit Utrecht op bezoek komen, maar u kunt onze collectie ook online bekijken. Een mooie oude landkaart of stadsplattegrond van Utrecht is een prachtige aanwinst voor in uw woonkamer of kantoor. Bij ons bent u zeker van de authenticiteit en deze garantie wordt u gewaarborgd doordat wij lid zijn van de Nederlandsche Vereeniging van Antiquaren en van de International League of Antiquarian Booksellers.

  • antieke prenten
  • antieke landkaarten
  • antieke stadsplattegronden
  • topografische boeken

Wilt u meer nauwkeurige informatie over de datering? Dan kunnen wij op verzoek ook röntgenfoto’s van kostbare objecten leveren. Op die manier is de datering van sommige items nauwkeuriger te bepalen.

Contact

Voor meer informatie bent u welkom in onze winkel. Ook via mail of telefonisch geven wij graag antwoord op uw vragen. Contacteer ons per e-mail op mail@datnarrenschip.nl of telefonisch 06 2814 6967.

Informatiepagina's

document.addEventListener('contextmenu', function(e) { e.preventDefault(); alert('Right-click is disabled on this site.'); });