Historische landkaarten

Met de ons omringende hedendaagse technologie in de vorm van satellietbeelden, is het voor ons moeilijk voor te stellen hoe cartografen in de 17de eeuw hun kaarten vervaardigden en daarbij verrassend dicht bij de kaarten kwamen die wij tegenwoordig ook hebben. Historische landkaarten geven ons dan ook een verbluffend nauwkeurig beeld van de wereld en de landen uit die tijd. Daarbij komt dat deze kaarten niet alleen informatief zijn, maar ook nog eens fraai zijn versierd.

Onze grote collectie

Als specialist op het gebied van historische landkaarten heeft Dat Narrenschip een grote en gevarieerde collectie. Ons lidmaatschap bij de Nederlandsche Vereeniging van Antiquaren en de International League of Antiquarian Booksellers is een aanbeveling voor de hoge kwaliteitsnormen waaraan onze kaarten voldoen.

Contact

Bij Dat Narrenschip kunt u uzelf voorzien van de mooiste historische landkaarten, in een prachtige conditie. Neem contact met ons op om u verder te laten informeren of bekijk de catalogus online. U kunt ons bereiken door een e-mail naar mail@datnarrenschip.nl te sturen. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar op 06 2814 6967.

Informatiepagina's

document.addEventListener('contextmenu', function(e) { e.preventDefault(); alert('Right-click is disabled on this site.'); });