Op zoek naar historische kaarten van Rotterdam?

Gewaarborgde garantie

Historische kaarten van onder andere Rotterdam vindt u in de collectie van Dat Narrenschip. Gespecialiseerd in de aan- en verkoop van authentieke prenten, landkaarten, stadsplattegronden en topografische boeken kunnen wij u als antiquaraat uitstekend helpen wanneer u op zoek bent naar een kaart van Rotterdam. Wij verkopen geen reproducties en garanderen de authenticiteit van alle items in ons assortiment. Heeft u ook interesse in andere kaarten uit ons aanbod? In dat geval nodigen wij u uit om onze catalogus te bekijken.

Historische kaarten van Rotterdam vindt u op de website van Dat Narrenschip

De historische kaarten van Rotterdam die Dat Narrenschip in onze collectie heeft, zijn vervaardigd in of omtrent het opgegeven jaar. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandsche Vereeniging van Aniquaren en van de International League of Antiquarian Booksellers. Hierdoor kunnen wij de garantie bekrachtigen dat wij enkel authentieke producten leveren, en geen replicaties. Indien gewenst kunnen wij u röntgenfoto’s leveren bij kostbare objecten. Hiermee zal de datering van sommige items nauwkeuriger zijn te bepalen.

Wij helpen u graag

Neem gerust de tijd om onze catalogus online te bekijken. Heeft u een prent of kaart gevonden die u graag wilt kopen? In dat geval kunt u bestellen via de webshop, of een bestelling plaatsen door te mailen naar mail@datnarrenschip.nl of te bellen naar 06 2814 6967. Indien gewenst sturen wij uw bestelling naar u op. Ook bent u welkom in onze winkel in Middelburg of ons bekijk/afhaalpunt in 's-Hertogenbosch (op afspraak).

Informatiepagina's

document.addEventListener('contextmenu', function(e) { e.preventDefault(); alert('Right-click is disabled on this site.'); });