Oude topografische kaarten

Oude topografische kaarten vertellen enorm veel over het verleden. Niet alleen hoe een land en haar steden en dorpen er in dat verleden uitzagen, maar ook hoe het beeld van de mensen destijds was op het land en de wereld. Daarnaast was het maken van topografische kaarten nog een kunstvorm en vormen deze een prachtig kunstwerk uit het verleden.

Van uitstekende kwaliteit

Waar u bij Dat Narrenschip zeker van kunt zijn, is het feit dat alle oude topografische kaarten uitstekend bewaard zijn gebleven. Ons lidmaatschap bij de Nederlandsche Vereeniging van Antiquaren en de International League of Antiquarian Booksellers is hiervan een onderstreping. Onze liefde voor oude kaarten betekent dat wij deze goed behandelen, zodat u ook een prachtig en authentiek item bij ons afneemt.

Contact

Prachtige, oude topografische kaarten koopt u bij Dat Narrenschip. Op onze website vindt u de collectie, maar u kunt ook contact met ons opnemen om u te laten informeren. Doe dit door een e-mail te sturen naar mail@datnarrenschip.nl of door te bellen met 0118 - 674141.

Informatiepagina's