Oude topografische kaarten

Oude topografische kaarten vertellen enorm veel over het verleden. Niet alleen hoe een land en haar steden en dorpen er in dat verleden uitzagen, maar ook hoe de visie van de mensen destijds was op het land en de wereld. Het maken van topografische kaarten gebeurde met een diepdruktechniek: de kopergravure. De afgedrukte kaarten zijn niet alleen informatief, maar ook decoratief en fraai om te zien. Dat Narrenschip heeft een enorme collectie oude topografische kaarten die u op onze webshop kunt bekijken.

Uitstekende kwaliteit

Waar u bij Dat Narrenschip zeker van kunt zijn, is het feit dat alle onze oude topografische kaarten uitstekend bewaard zijn gebleven. Wij kopen simpelweg geen stukken van slechte kwaliteit in. Ons lidmaatschap bij de Nederlandsche Vereeniging van Antiquaren en de International League of Antiquarian Booksellers is hiervan een onderstreping. Onze liefde voor oude kaarten betekent dat wij deze goed behandelen, zodat u een prachtig item van hoge kwaliteit bij ons afneemt.

Contact

Prachtige, oude topografische kaarten koopt u bij Dat Narrenschip. Op onze website vindt u de collectie, maar u kunt ook contact met ons opnemen om u te laten informeren. Doe dit door een e-mail te sturen naar mail@datnarrenschip.nl of door te bellen naar 06 - 2814 6967.

Informatiepagina's

document.addEventListener('contextmenu', function(e) { e.preventDefault(); alert('Right-click is disabled on this site.'); });