Oude landkaarten Nederland

In de wereldgeschiedenis is Nederland een vooraanstaand land. Als handelsnatie waren wij een ongekende macht in de 17de eeuw, die ook wel bekend stond als de Gouden Eeuw. Uit die tijd en uit de voorgaande en latere eeuw, waarin de ontdekkingsvaart en cartografie tot volle bloei kwamen zijn nog altijd oude landkaarten van Nederland voorhanden die een uniek beeld weergeven van het land met zijn provinciën, eerst de 17 en later de 7.

Prachtig onderhouden

Deze oude landkaarten van Nederland zijn alle zeer goed bewaard gebleven en worden professioneel ingelijst of zuurvrij opgeborgen door Dat Narrenschip, de specialist op het gebied van historische cartografie. Aangesloten bij de Nederlandsche Vereeniging van Antiquaren en de International League of Antiquarian Booksellers staan wij garant voor de kwaliteit van onze items.

Contact

Koop nu de mooiste oude landkaarten van Nederland bij Dat Narrenschip. U kunt onze catalogus terugvinden op de website, maar bent ook vrij om contact met ons op te nemen indien u vragen heeft. Doe dit door een e-mail te sturen naar mail@datnarrenschip.nl of te bellen naar 06-28146967.

Informatiepagina's

document.addEventListener('contextmenu', function(e) { e.preventDefault(); alert('Right-click is disabled on this site.'); });