Dorpsgezichten

Steden krijgen doorgaans meer aandacht dan dorpen. Dat neemt niet weg dat de geschiedenis van menig dorp niet minder boeiend is. Hoewel veel ontwikkelingen in dorpen en de mate waarin uitbreidingen tot stand kwamen wat langzamer gingen dan in de grote steden, bieden dorpsgezichten van weleer een treffend beeld van dorpen uit vroeger tijden.

Grote collectie

Bij Dat Narrenschip hebben wij een enorme collectie aan verschillende dorpsgezichten daterend van de 17de tot de 19de eeuw, die een prachtig beeld weergeven van weleer. De gravures van deze dorpsgezichten zijn in goed staat en zijn uitstekend bewaard gebleven, zoals verwacht mag worden van een lid van de Nederlandsche Vereeniging van Antiquaren.

Contact

Wilt u meer zien van uw eigen dorp of van een ander dorp, bekijk dan nu de uitgebreide collectie dorpsgezichten uit de catalogus van Dat Narrenschip. U bent ook vrij om contact met ons op te nemen om u te laten informeren over bepaalde producten. U kunt ons bereiken door een e-mail naar mail@datnarrenschip.nl te sturen of te bellen met 06 2814 6967.

Informatiepagina's

document.addEventListener('contextmenu', function(e) { e.preventDefault(); alert('Right-click is disabled on this site.'); });