Stadsgezicht Amsterdam

De stad Amsterdam heeft door de jaren heen vele uitbreidingen gekend. In de 17de eeuw was het de handelshoofdstad van de wereld, en dat is goed te zien aan de grachtenpanden en voorname gebouwen in de stad. Stadsgezichten van Amsterdam geven hier een treffend beeld van. Dat Narrenschip beschikt over een enorme catalogus aan stadgezichten van Amsterdam uit verschillende periodes.

Authenticiteit en kwaliteit

Als lid van de Nederlandsche Vereeniging van Antiquaren en de International League of Antiquarian Booksellers staan wij garant voor de authenticiteit en kwaliteit van de producten in onze collectie. Wanneer u dus een Stadsgezicht van Amsterdam koopt, weet u dat u een goed, authentiek en historisch correct item koopt.

Contact

De mooiste stadsgezichten van Amsterdam koopt u bij Dat Narrenschip. Bekijk hier onze volledige collectie. U kunt ons bereiken door een e-mail naar mail@datnarrenschip.nl te sturen, maar u kunt u ook bellen naar 0628146967.

Informatiepagina's

document.addEventListener('contextmenu', function(e) { e.preventDefault(); alert('Right-click is disabled on this site.'); });