Stadsgezicht Amsterdam

De stad Amsterdam heeft door de jaren heen vele uitbreidingen gekend. Waar het in de 17de eeuw de handelshoofdstad van de wereld was, heeft het ook mindere jaren gekend en staat het nu vooral bekend als een van de meest tolerante steden ter wereld. Een stadsgezicht geeft een treffend beeld van Amsterdam in een bepaalde periode. Dat Narrenschip beschikt over een prachtige catalogus aan stadgezichten uit verschillende periodes.

Goed onderhouden

Als lid van de Nederlandsche Vereeniging van Antiquaren en de International League of Antiquarian Booksellers staan wij garant voor de authenticiteit en kwaliteit van de producten in onze collectie. Wanneer u dus een stadsgezicht van Amsterdam koopt, weet u dat u een goed, authentiek en historisch correct item koopt.

Contact

De mooiste stadsgezicht en * van *Amsterdam koopt u bij Dat Narrenschip. Informeer naar onze collectie door contact op te nemen of bekijk deze op de website. U kunt ons bereiken door een e-mail naar mail@datnarrenschip.nl te sturen, maar u kunt u ook bellen naar 0118 - 674141.

Informatiepagina's