Oude landkaarten van Zeeland kopen

Dat Narrenschip: antiquariaat in Zeeland

Wilt u authentieke oude topografische landkaarten van Zeeland kopen? Een indrukwekkend exemplaar op kantoor hangen? Dat Narrenschip in Middelburg heeft een uitgebreide collectie originele oude topografische kaarten. Op een historische topografische landkaart krijgt u een beeld van het terrein en het landschap van vroeger. Niet alleen ziet u waar er bebouwing was, ook kunt u terugvinden hoe beekjes en rivieren liepen en waar hei, bos of weidegrond was. Bij ons kunt u er zeker van zijn dat alle producten authentiek zijn en echt vervaardigd werden in of omtrent het opgegeven jaar. Ook beschikken wij over antieke boeken en prenten, stadsplattegronden en wereldkaarten. Ontdek onze catalogus online!

Wij zoeken de topografische kaarten die u wenst!

Wanneer wij de kaart die u zoekt nog niet in onze collectie hebben, gaan waar daar voor graag naar op zoek! Wij zijn gespecialiseerd in aan- en verkoop en zorgen ervoor dat we de oude landkaarten zo snel mogelijk voor u vinden.

Dat Narrenschip is lid van de Nederlandsche Vereeniging van Antiquaren en van de International League of Antiquarian Booksellers waardoor u ervan verzekerd bent dat de landkaart een origineel is. Alle topografische kaarten en oude landkaarten van Zeeland in onze collectie zijn origineel en vervaardigd op of omstreeks de vermelde datum. Wilt u graag bijkomende informatie dan kunnen wij ook röntgenfoto’s aanleveren bij kostbare objecten. Met röntgenfoto’s is de datering van sommige items nauwkeuriger te bepalen.

Wat kunt u bij ons kopen?

  • antieke prenten
  • antieke landkaarten
  • antieke stadsplattegronden
  • topografische boeken

Informatiepagina's

document.addEventListener('contextmenu', function(e) { e.preventDefault(); alert('Right-click is disabled on this site.'); });