Wereldkaart oud

Als hobbyhistoricus bent u op zoek naar de best bewaard gebleven stukken. Wanneer u een speciale interesse heeft in verschillende soorten oude kaarten, dan biedt Dat Narrenschip u een uitgebreide en unieke collectie. Zo hebben wij diverse oude wereldkaarten daterend van de 16de tot de 19e eeuw.

Uniek en goed onderhouden

Of u nu een wereldkaart zoekt of een ander soort oude kaart, van één ding kunt u zeker zijn en dat is dat de kaarten in de best mogelijke conditie verkeren. Als antiquaar verbonden aan de Nederlandsche Vereeniging van Antiquaren en de International League of Antiquarian Booksellers staan wij garant voor authentieke items van de beste kwaliteit.

Contact

Voor een mooie, oude wereldkaart kunt u contact opnemen met Dat Narrenschip, de antiquaar voor oude kaarten. Bekijk hier onze webshop. U kunt ons ook telefonisch bereiken op het nummer 06 2814 6967. U kunt tevens een e-mail sturen naar mail@datnarrenschip.nl.

Informatiepagina's

document.addEventListener('contextmenu', function(e) { e.preventDefault(); alert('Right-click is disabled on this site.'); });