Historische prenten

Historische gebeurtenissen zijn in rijke mate verbeeld, hetgeen ons niet alleen veel verteld over het beeld van de mensheid uit het verleden op hun wereld. Daarmee is een deel van de geschiedenis voor ons ook nog steeds zichtbaar. Dankzij de talrijke * historische prenten , * kaarten, plattegronden en stadsgezichten verkrijgen we een helder beeld van het verleden. Ze verschaffen ons een exclusief kijkje in de wereld van weleer.

Onze collectie

In de collectie historische prenten van Dat Narrenschip kunt u een kijkje nemen in wellicht uw eigen geboortedorp, maar dan 250 jaar geleden. Alle prenten zijn stuk voor stuk authentieke items. Dat Narrenschip beschikt over een grote en gevarieerde collectie oude prenten en landkaarten. Zo hebben wij oude wereldkaarten daterend van de 16de tot de 19de eeuw. Cartografen hebben hun ervaringen en inzichten vastgelegd op deze prachtige kaarten. Dicht bij huis blijven kan ook, daarvoor kunt u onze unieke collectie stads- en dorpsgezichten bekijken.

Contact

Dat Narrenschip heeft een zeer uitgebreide selectie aan historische prenten die u allemaal rustig kunt bekijken in de catalogus op de website. Om u verder te laten informeren over deze prachtige producten kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op het nummer 0118 - 674141 of u kunt een e-mail sturen naar mail@datnarrenschip.nl .

Informatiepagina's