Zoekt u een oude stadsplattegrond van Utrecht?

Authentieke kaarten van heel Nederland

Bij Dat Narrenschip kunt u een prachtige oude stadsplattegrond van Utrecht kopen. Wilt u ook zo’n oude kaart aan uw muur? Bij ons vindt u een uitgebreide collectie. U kunt zeker zijn van de authenticiteit van elke prent in ons assortiment. Kom bij ons langs in de winkel in Middelburg, of plaats uw bestelling via onze webshop

Originele antieke prenten kopen van Den Haag, Utrecht of Leiden?

Wij verkopen alleen maar prenten die origineel zijn en werden vervaardigd in of omtrent het opgegeven jaar. Bij Dat Narrenschip kunt u terecht voor een oude stadsplattegrond van Utrecht en stadsgezichten van Nederland maar ook voor wereldkaarten en landkaarten van andere continenten.

Als lid van de Nederlandsche Vereeniging van Antiquaren en van de International League of Antiquarian Booksellers kunnen wij u de nodige garantie bieden.

  • antieke prenten
  • antieke landkaarten
  • antieke stadsplattegronden
  • topografische boeken

Neem contact met ons op voor meer informatie

Zoekt u een specifieke stadsplattegrond? Neem een kijkje in onze catalogus. U kunt ons voor meer informatie, vragen, bestellingen of zoekopdrachten altijd contacteren. Bereik ons per e-mail op mail@datnarrenschip.nl of telefonisch op 06 2814 6967.

Informatiepagina's

document.addEventListener('contextmenu', function(e) { e.preventDefault(); alert('Right-click is disabled on this site.'); });