Zoekt u een oude stadsplattegrond van Utrecht?

Authentieke kaarten van heel Nederland

Bij Dat Narrenschip kunt u een prachtige oude stadsplattegrond van Utrecht kopen. Wilt u ook zo’n oude kaart aan uw muur? Bij ons vindt u een uitgebreide collectie. U kunt zeker zijn van de authenticiteit van elke prent in onze collectie. Kom bij ons langs in de winkel in Middelburg of Amsterdam, of plaats uw bestelling online via mail. Ook wanneer u op zoek bent naar iets dat wij (nog) niet in onze collectie hebben, kunt u bij ons terecht. Wij gaan voor u op zoek naar het juiste item. Wij zijn gespecialiseerd in aan- en verkoop en gaan graag op zoek naar de mooiste pareltjes.

Originele antieke prenten kopen van Den Haag, Utrecht of Leiden?

Wij verkopen alleen maar prenten die origineel zijn en werden vervaardigd in of omtrent het opgegeven jaar. Bij Dat Narrenschip kunt u terecht voor een oude stadsplattegrond van Utrecht en stadsgezichten van Nederland maar ook voor wereldkaarten en landkaarten van andere continenten.

Als lid van de Nederlandsche Vereeniging van Antiquaren en van de International League of Antiquarian Booksellers kunnen wij u de nodige garantie bieden. Ook leveren wij op aanvraag röntgenfoto’s bij kostbare objecten. De datering van sommige items is daarmee nauwkeuriger te bepalen.

  • antieke prenten
  • antieke landkaarten
  • antieke stadsplattegronden
  • topografische boeken

Neem contact met ons op voor meer informatie

Zoekt u een specifieke stadsplattegrond? Neem een kijkje in onze catalogus. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Plaats dan een zoekopdracht. U kunt ons voor meer informatie, vragen, bestelling of zoekopdrachten altijd contacteren. Bereik ons per e-mail op mail@datnarrenschip.nl of telefonisch op 0118 674 141 of 06 2814 6967.

Informatiepagina's