Grote oude landkaarten van Nederland

  • Gemaakt met bijzondere, oude technieken
  • Al onze oude landkaarten zijn origineel
  • Wij hebben één van de grootste collecties historische kaarten en prenten van Nederland
  • Met een oude landkaart haalt u echt iets unieks in huis, een ware eyecatcher

Kleine en grote oude landkaarten van Nederland geven niet alleen informatie over ons land in die tijd, maar ook over het beeld dat men er destijds zelf van had. Cartografen gebruikten vernuftige technieken om naar hun beste inzicht de wereld in kaart te brengen. Bij Antiquariaat Dat Narrenschip hebben we een prachtige en unieke collectie met onder andere grote oude landkaarten van Nederland. Maar ook stadsgezichten, historische prenten en oude atlassen ontbreken niet in deze collectie.

Authentieke oude landkaarten

Wanneer u kiest voor de oude landkaarten van Nederland, historische prenten, oude topografische kaarten of stadgezichten van Dat Narrenschip, kiest u voor authentieke items. Het zijn stuk voor stuk originele gravures, etsen, litho’s en boeken. Vervaardigd in of omtrent het opgegeven jaar. Bij ons vindt u dus geen reproducties. Ons lidmaatschap van de Nederlandsche Vereeniging van Antiquaren en van de International League of Antiquarian Booksellers bekrachtigt dit. Bovendien waarborgen wij deze garantie door op verzoek röntgenfoto’s te verstrekken bij kostbare objecten zoals grote oude landkaarten.

Grote oude landkaarten van Nederland: uniek in uw interieur

Bent u op zoek naar iets unieks in uw interieur? Heeft u dan al weleens aan grote oude landkaarten van Nederland gedacht? Dit zijn namelijk niet alleen historisch interessante, maar ook erg mooie stukken voor in uw interieur. Of uw inrichting nou landelijk, klassiek of modern is: een mooie oude landkaart misstaat nooit. De grote oude landkaarten van Nederland vormen gegarandeerd een echte eyecatcher. Een waardevol en waardevast artikel wat de rest van uw leven meegaat.

Informatiepagina's

document.addEventListener('contextmenu', function(e) { e.preventDefault(); alert('Right-click is disabled on this site.'); });